WRITE TO US / ESCRÍBENOS

Enter your email address and message and submit. We'll get back to you as soon as possible. 

Introduce tu correo electrónico y mensaje, y pulsa Submit / Enviar. Nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. 

24 Calle de Pizarro
Madrid, Comunidad de Madrid, 28004
Spain

+34 91 559 6546

Wonder Ponder, Visual Philosophy for Children, is an imprint specialising in products for fun and engaging thinking. This website provides accompanying material to our Wonder Ponder boxes, including guides for children, parents and mediators, ideas for wonderpondering and fun games and activities. It is also a platform for sharing your very own Wonder Ponder content and ideas.

Tenda

Món cruel

MonCruel_portada.jpg
Contra Món cruel.png
Hormiga catalan.png
zoo catalan preguntas.png
MonCruel_portada.jpg
Contra Món cruel.png
Hormiga catalan.png
zoo catalan preguntas.png

Món cruel

17.95

Matar formigues et sembla cruel? T'agradaria viure en un zoo? Per què? Sempre és cruel obligar algú a fer una cosa que no vol fer? I tu, què en penses?

Món cruel és un llibre-joc presentat dintre d'una capsa, que indaga sobre la crueltat i els seus diferents matisos a la vida quotidiana amb humor, intriga, rigor i cura.

Wonder Ponder acosta els lectors a algunes de les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva. Escenes curioses i preguntes intrigants conviden a la reflexió i al diàleg, estimulen el desenvolupament d'un pensament propi i faciliten la construcció d'un mapa visual i conceptual del tema que tracta cada títol.

Les capses Wonder Ponder estan dissenyades per mirar-les, llegir-les i pensar-hi tots sols o acompanyats, en contextos familiars, lúdics o educatius.

FITXA TÈCNICA

Títol: Món cruel
Autora: Ellen Duthie
Il·lustradora: Daniela Martagón
Editorial: Wonder Ponder
Enquadernació: Cartoné (capsa)
Format: 17,5 x 17,5
Pàgines: 40
ISBN:
978-84-943167-6-0

Quantity:
Add To Cart