WRITE TO US / ESCRÍBENOS

Enter your email address and message and submit. We'll get back to you as soon as possible. 

Introduce tu correo electrónico y mensaje, y pulsa Submit / Enviar. Nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. 

24 Calle de Pizarro
Madrid, Comunidad de Madrid, 28004
Spain

+34 91 559 6546

Wonder Ponder, Visual Philosophy for Children, is an imprint specialising in products for fun and engaging thinking. This website provides accompanying material to our Wonder Ponder boxes, including guides for children, parents and mediators, ideas for wonderpondering and fun games and activities. It is also a platform for sharing your very own Wonder Ponder content and ideas.

Bloc

FELIÇ DIA MUNDIAL DE LA FILOSOFIA 2016, I BENVINGUTS MÓN CRUEL I JO, PERSONA, ELS PRIMERS TÍTOLS DE WONDER PONDER EN CATALÀ!

Ellen Duthie

¡Feliç Dia Mundial de la Filosofia!

Benvinguts Món cruel i Jo, persona (de la sèrie Wonder Ponder de Filosofia visual per a nens)! 

Món cruel, d'Ellen Duthie i Daniela Martagón, va ser el nostre primer llibre. Es va publicar un fresc i assolellat Dia Mundial de la Filosofia 2014, dijous.

Al llarg d'aquestos dos anys han passat moltes coses a Wonder Ponder: hem publicat dos títols més en castellà i anglès -Yo, persona (2015) i Lo que tú quieras (2016)-, hem gaudit d'una generosa benvinguda per part dels mitjans de comunicació i de llibreries i tendes, hem impartit tallers, hem oferit xarrades i hem viatjat prou. I ara, desprès de meditar-ho detingudament, hem decidit atrevir-nos a publicar en català. 

Amb l'ajuda de Bel Olid, perspicaç traductora i autora, i la incorporació d'Anna Juan Cantavella, la nostra "corresponsal" en terres catalanes, esperem que els lectors gaudeixin sorprenent-se i reflexionant amb Wonder Ponder. Filosofia visual per a nens.

MonCruel_portada 2.jpg

Matar formigues et sembla cruel?
T'agradaria viure en un zoo? Per què?
Sempre és cruel, obligar algú a fer una cosa que no vol fer?
I tu, què en penses?

Saps sense cap mena de dubte que ets una persona?
Com saps que en realitat no ets un robot?
Si tinguessis dos o tres cervells, series dues o tres persones?
I tu, què en penses?

Què és Wonder Ponder? Obre, mira, pensa.

Wonder Ponder acosta els lectors a algunes de les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva. Escenes curioses i preguntes intrigants conviden a la reflexió i al diàleg, i estimulen el desenvolupament d’un pensament propi i faciliten la construcció d’un mapa visual i conceptual del tema que tracta cada títol.

Los libros caja de Wonder Ponder estan dissenyades per mirar-les, llegir-les i pensar-hi tots sols o acompanyats, en contextos familiars, lúdics o educatius.

Les autores

Ellen Duthie, autora del concepte i dels textos. Ellen és filòsofa i especialista en literatura infantil. Els seus tallers de filosofia per a nens són l'origen de Wonder Ponder. I també la seva creença de què sí és possible i, de fet, és molt gratificant incitar a la reflexió pròpia des d'edats molt primerenques.

Daniela Martagón ha creat les imatges i el disseny de la capsa. El traç fresc de les seves il·lustracions i la seva gran capacitat per a traduir en imatges espontànies i desenfadades el pensament complex, la van convertir en la parella perfecta de l'Ellen. Ella és la creadora de les escenes que funcionen com a trampolí del pensament filosòfic de Món cruel i Jo, persona.

I de regal... un joc per imprimir, mirar i pensar.

Passeja per la nostra web, cerca les llibreries on pots trobar els nostres llibres i, de regal, descarregat i imprimeix aquest joc per celebrar el Dia Mundial de la Filosofia.