WRITE TO US / ESCRÍBENOS

Enter your email address and message and submit. We'll get back to you as soon as possible. 

Introduce tu correo electrónico y mensaje, y pulsa Submit / Enviar. Nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. 

24 Calle de Pizarro
Madrid, Comunidad de Madrid, 28004
Spain

+34 91 559 6546

Wonder Ponder, Visual Philosophy for Children, is an imprint specialising in products for fun and engaging thinking. This website provides accompanying material to our Wonder Ponder boxes, including guides for children, parents and mediators, ideas for wonderpondering and fun games and activities. It is also a platform for sharing your very own Wonder Ponder content and ideas.

Bloc

Wonder Ponder 2019-2020 ON FIRE: Nova col·lecció! Nova caixa! I llançament de l'escola en línia!

Ellen Duthie

giphy fire.gif

Estimades criatures amigues de Wonder Ponder:

És difícil abandonar la tendència de dividir els anys en cursos escolars que arrenquen després de l'estiu, encara que el calendari natural ens digui una altra cosa.

Per això a Wonder Ponder solem utilitzar l'estiu per a descansar una miqueta, clar que sí, però també per a planificar el proper curs i pensar en els propers anys.

En aquest post volem compartir en què estem treballant ara mateix i quins plans tenim per a la propera etapa. Anem al gra.

  1. Arrenquem amb una gran novetat. Aquesta tardor (2019) llançarem el primer títol d'una nova col·lecció, el nom no podem desvetllar encara, però sí que podem avançar que es tracta d'una col·lecció de llibres que contindran exploracions explosives a partir d'un concepte o d'una paraula. Que de què anirà el primer? Serà una exploració explosiva sobre el concepte de llar, i ens permetrà convidar a lectors de 8 anys en endavant, persones adultes incloses (sempre, sempre) a explorar la idea de llar des de múltiples perspectives i tocar temes com les diferents maneres de sentir-se a casa, els requisits mínims per a una llar, la migració, la llibertat de moviment, les mudances, l'arrelament i el desarrelament, el turisme, el medi ambient, la idea de "tornar a casa" en la literatura, el cos com a llar, les fronteres, la pertinença, les conquestes, les invasions, les acollides, les recepcions, la llengua com a llar, l'assimilació cultural, l'okupació, les tendes de campanya (de guerra, de joc, de càmping), les cases del passat, les cases del futur, la vida sense llar, la vida amb moltes llars, i moltíssimes, però moltíssimes coses més. No us imagineu les ganes que tenim d’ensenyar-vos-el!

2. I per quan la propera caixa de Filosofia visual per a nens?

Ja estem treballant en ella i està prevista per a la primavera de 2020. De moment, tampoc volem desvetllar el títol però sí el tema en termes amplis: filosofia política! Sí, sí. Quin millor moment que l'actual per explorar a fons les característiques ideals que tindria una persona a càrrec del govern? I quines característiques tindria el ciutadà, la ciutadana ideal? Com seria una educació que generés innocents? Quina diferència hi ha entre un bon ésser humà i un bon ciutadà o una bona ciutadana? Haurien de poder votar les persones menors d'edat? Per què? Hi ha persones que no haurien de poder votar? Per exemple, haurien de tenir dret a decidir el futur d'un país els ciutadans majors que no estaran per gaudir ni per patir? Hi ha opinions més valuoses que d'altres? Quina és la millor forma de govern? La democràcia? I si la majoria s'equivoca? Ai ai ai!

I una última notícia, que ja us contàvem al post anterior!

3. A principis de 2020 llançarem l'escola en línia de Wonder Ponder amb un curs introductori per arrencar, al qual s'aniran afegint altres cursos relacionats amb la filosofia visual per a nens específicament, però també cursos dedicats a diversos temes relacionats amb la filosofia, la literatura, l'art i la infància. Tan aviat com tinguem més informació, ho anunciarem, però aquells que vulgueu assegurar-vos que no us perdeu l'oportunitat d'estrenar-la, si no ho heu fet ja, us recomanem que us subscrigueu al llistat de correu per rebre informació específica sobre l'escola en línia i els cursos que oferirem només tinguem la llista: