WRITE TO US / ESCRÍBENOS

Enter your email address and message and submit. We'll get back to you as soon as possible. 

Introduce tu correo electrónico y mensaje, y pulsa Submit / Enviar. Nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. 

24 Calle de Pizarro
Madrid, Comunidad de Madrid, 28004
Spain

+34 91 559 6546

Wonder Ponder, Visual Philosophy for Children, is an imprint specialising in products for fun and engaging thinking. This website provides accompanying material to our Wonder Ponder boxes, including guides for children, parents and mediators, ideas for wonderpondering and fun games and activities. It is also a platform for sharing your very own Wonder Ponder content and ideas.

Bloc

WONDER PONDER, SPLASH! NÚMERO 1: SI EN REALITAT FOSSIS UN ROBOT, PREFERIRIES NO SABER-HO?

Raquel Martínez

Des Wonder Ponder volem lluitar perquè aquest estiu la calor no ens redueixi a farinetes el cervell.

Per això us anirem llançant un degoteig refrescant que hem anomenat Wonder Ponder 'Splash!: una selecció d'escenes tretes dels nostres tres títols de Filosofia visual per a nens (Món cruel, Jo, persona i El que tu vulguis).

Llestos per al primer Wonder Ponder 'Splash !?

Allà va!

 

Si en realitat fossis un robot, preferiries no saber-ho?

Evitar que el teu cervell i el de la teva família es tornin farinetes amb la calor és fàcil. Cal posar-se a pensar. Podeu explicar-nos les vostres conclusions en un comentari en aquesta entrada del bloc o a la nostra pàgina de Facebook. Al final de l'estiu, triarem la resposta que més ens hagi agradat de tots els Wonder Ponder 'Splash! i el guanyador/la guanyadora podrà escollir una de les nostres súper caixes signada i dibuixada per les autores (aquella que més t'agradi) com a regal. Vàlid per a tot el món.

Un, dos, tres, Splash!