WRITE TO US / ESCRÍBENOS

Enter your email address and message and submit. We'll get back to you as soon as possible. 

Introduce tu correo electrónico y mensaje, y pulsa Submit / Enviar. Nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. 

24 Calle de Pizarro
Madrid, Comunidad de Madrid, 28004
Spain

+34 91 559 6546

Wonder Ponder, Visual Philosophy for Children, is an imprint specialising in products for fun and engaging thinking. This website provides accompanying material to our Wonder Ponder boxes, including guides for children, parents and mediators, ideas for wonderpondering and fun games and activities. It is also a platform for sharing your very own Wonder Ponder content and ideas.

Bloc

DISTRIBUCIÓ DELS TÍTOLS DE WONDER PONDER

Raquel Martínez

A partir de l'1 d'abril, la distribució dels títols de Wonder Ponder a Espanya canviarà a Distribucions Feran.

Després de tres anys i mig d'una relació estupenda amb Libri i Altro, amb el responsable de la qual, Roberto Masi, ens uneix, a més d'una relació laboral, una relació d'estreta amistat, els nostres plans per a aquesta fase requereixen fer un salt a nivell de magatzem i distribució que Distribucions Feran ens facilitarà.

Quan vam llançar Wonder Ponder al novembre de 2014, vam optar per confiar a Libri i Altro nostra distribució perquè sabíem que necessitàvem una atenció personalitzada i bolcada d'una manera que no seria fàcil aconseguir en una distribuïdora de major grandària.

Al costat de Roberto, tracem un pla arriscat de distribució, basat en la venda en ferm ("esteu boges!" Ens deien). Gràcies al treball i esforç conjunt, vam aconseguir que ens acceptessin aquestes condicions un nombre considerable de llibreries, cosa que ens va permetre en aquests primers anys, no estar sotmeses a la crueltat despietada (és un dir) del mercat. Ha estat un plaer treballar amb Libri i Altro i amb Roberto, que, encara que no sigui pare de Wonder Ponder, sí que ha estat i seguirà sent sempre un tiet molt estimat.

Gràcies per tot, Roberto.

logo-60-aniversario.png

 

 

Comencem aquesta nova etapa amb Feran també molt il·lusionades. Estem segures que seran uns companys de joc còmplices i entusiastes en aquesta nova fase per Wonder Ponder, de la qual ja us anirem informant.

Aprofitem per explicar-vos que a finals de maig estarà disponible un nou títol (el quart) de la col·lecció de Filosofia visual per a nens: Pessiga'm! (Sobre realitat, imaginació i somni).

Al mateix temps es reimprimiran tots els títols anteriors, que van camí d'esgotar-: serà la 4a edició de Mundo Cruel, la 3a de Yo, Persona, la 3a de Lo que tú quieras i les segones dels mateixos títols en anglès.

Mentrestant, si teniu algun dubte sobre el canvi de distribució, podeu contactar amb Roberto (info@libriealtro.com) de Libri i Altro per qüestions pendents, i amb Miguel León  (mleon@feran.es) de Distribucions Feran per a més informació.