WRITE TO US / ESCRÍBENOS

Enter your email address and message and submit. We'll get back to you as soon as possible. 

Introduce tu correo electrónico y mensaje, y pulsa Submit / Enviar. Nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. 

24 Calle de Pizarro
Madrid, Comunidad de Madrid, 28004
Spain

+34 91 559 6546

Wonder Ponder, Visual Philosophy for Children, is an imprint specialising in products for fun and engaging thinking. This website provides accompanying material to our Wonder Ponder boxes, including guides for children, parents and mediators, ideas for wonderpondering and fun games and activities. It is also a platform for sharing your very own Wonder Ponder content and ideas.

Als mitjans

Breu selecció de crítiques sobre els nostres llibres

“Si Món cruel resulta tan impactant i divertit, si combina amb saviesa allò lúdic i l'horror, si es mou amb tanta facilitat d'un àmbit a un altre, és perquè les seves autores miren el món amb ulls de nen.» -El País (Suplement Babelia).

«Una proposta innovadora que obre el diàleg com a forma de coneixement i ens ajuda a aprofundir sobre els misteris que ens fan ser aquells que som.»
-El Mundo (Suplement El Cultural).

«Regalaria aquesta capsa perquè li veig altres grans i imperibles regals brotant-li de les branques: el regal d'aprendre a articular les idees pròpies per avaluar-les després amb transparència; el d'enfortir la confiança en la capacitat de raonar i de resoldre desacords i dubtes a travès de la paraula; el de fomentar l'empatia per les experiències i circumstàncies alienes i el de respectar les opinions diverses.» -Letras libres

«Wonder Ponder ja ens va sorprendre amb el seu primer experiment, el fabulós Món cruel, i ara ja queda clar que les seves propostes, tan originals com fonamentades, donaran de què parlar al món editorial i literari (…) Un repte que val la pena i no deixa a ningú indiferent.» Revista Leer

«Penseu, penseu, nens» (…) Com li expliques a un nen què és l'ètica? Així, amb un llibre de 36 pàgines.» Del boc de Carola Martínez, Donde viven los libros. Sobre l'edició argentina de Món cruel.

«La idea és simple, però està executada amb mestratge. Plantejaments clars, profunds, variats (per a ponderar) i oberts: no suggereixen respostes correctes ni predisposen. Benvinguda l'ambigüitat!» Del bloc d'Adolfo Córdova, Linternas y bosques.

«No són llibres a l'ús. Abans de tot per com es presenten: capses amb làmines soltes perquè els lectors puguin barrejar-les com vulguin. Però, sobretot, perquè no volen adoctrinar o «imposar un missatge, un valor o una moralitat», sinó que es proposen dialogar amb els nens». De l'article de Gema Lozano a Yorokobu.

 

En aquest link trobaràs el llistat complet dels mitjans que parlen dels nostres llibres en castellà.